blog

Informace pro zákazníky

Provident
02 02 2022 10:00

Vážení zákazníci,

jmenuji se Viktor Boczán a jsem generálním ředitelem společnosti Provident v České republice. Rád bych vás ujistil, že jako společnost zodpovědně reagujeme na aktuální situaci spojenou s pandemií koronaviru a že jsme přijali opatření, která nám společně pomohou tuto náročnou dobu zvládnout. Věřte, že děláme maximum pro to, abyste se na nás mohli s důvěrou obracet i nadále.

Opatření

Vaše zdraví je na prvním místě:

  • Dbáme na to, aby byli naši obchodní zástupci i ostatní zaměstnanci pravidelně testováni tak, jak to ukládají aktuálně platná vládní nařízení.
  • Naši obchodní zástupci nosí respirátory FFP2 a splňují tak aktuálně platná vládní protiepidemická nařízení. Po dobu návštěvy udržují požadovaný odstup 1,5 m, před i po návštěvě si myjí a dezinfikují ruce a v neposlední řadě zkracují schůzku na nezbytně nutnou dobu.
  • Naši obchodní zástupci vám vždy zavolají předem a domluví schůzku podle vašeho přání.
  • Prosíme vás, abyste při jakémkoli osobním kontaktu s našimi obchodními zástupci měli nasazený respirátor třídy FFP2. Chráníte tím sebe i své okolí. Děkujeme!

Jsme si dobře vědomi toho, že současná situace vnáší nejistotu do mnoha oblastí našeho života. Proto jsme připravili řešení, které vám pomůže tuto nejistotu výrazně snížit.

Pojištění KOMPLEX

Pokud se rozhodnete nabídku Půjčky Provident využít, máte možnost sjednat si také POJIŠTĚNÍ KOMPLEX, s nímž získáte pomoc v případě, že byste kvůli zdravotním komplikacím nemohli splácet. Za pobyt v nemocnici pak dostanete kompenzaci 300 Kč/den, v případě pracovní neschopnosti jíž od 8. dne v důsledku nemoci (i Covidu-19) či úrazu 350 Kč/den a při zlomeninách po úrazu až 40 000 Kč.

Kontakty

Vážení zákazníci, v případě jakékoli nejasnosti nebo nové skutečnosti, která se týká nákazy koronavirem, prosím, kontaktujte bez odkladu svého obchodního zástupce nebo volejte na bezplatnou linku 800 660 666. Společně najdeme nejvhodnější řešení vaší situace a domluvíme se na dalším postupu.

Novinky a důležité zprávy týkající se současné situace vám sdělí vaši obchodní zástupci, nebo je najdete na našich webových stránkách a sociálních sítích.

Děkujeme, že jste s námi,

Viktor Boczán
Generální ředitel Provident Financial s. r. o.

V Praze 02. 02. 2022