blog-flexi

Cash Crew: parta, co tě hodí do plusu

Provident
18 10 2019 06:30

Cash Crew je nový seriál nejen pro mladé, ale pro každého, kdo tak trochu tápe v základech osobních financí. Podívejte se do zákulisí natáčení a poznejte naši crew.

Dokončujete právě školu a začínáte řešit život dospělých? Ztrácíte se v nejrůznějších finančních zkratkách a odborných pojmech? Máte pocit, že se vás banky snaží obrat na poplatcích a stát na daních? Řešíte bydlení a práci, ale všude po vás chtějí podepsat tolik papírů, že vám z toho jde hlava kolem?

Tak mrkněte na naši Cash Crew! Protože tahle parta vám (nebo vašim dětem) poradí, jak být nad věcí a finančně v plusu.

Kamera, akce, jedem!

Mít kolem sebe překrásnou Prahu ale natáčet někde v kanceláři by byl nesmysl i obrovská škoda. Proto jsme s celým štábem vyrazili užít si natáčení v lokalitách hlavního města. Vzali jsme na procházku i naše hosty a společně jsme probrali finanční témata, která by měla zajímat každého, kdo nechce prodělávat svůj těžce vydělaný „keš“.

 

 

V seriálu vystoupí známí čeští youtubeři, kteří řeší stejné finanční otázky jako my všichni. Co je to HDP, superhrubá mzda nebo třeba skimming? Jsou to pojmy, které by měly zajímat úplně každého. Protože neznalost neomlouvá a navíc vás může stát i dost peněz.

Kromě naší Cash Crew a youtuberů se ovšem s prosbou o radu obrátíme i na profesionály ve finančních oborech. Jen díky nim totiž bude jisté, že získáme ty nejlepší tipy, jak neprodělat, ale naopak vytáhnout ze zaměstnavatele i ze státu všechno, na co máme nárok. Korunka ke korunce… Však to znáte.

 

 

Co nás Cash Crew naučí?

První série (brzy jistě nejoblíbenějšího seriálu všech dob) přinese deset dílů. V každém se seznámíme s novými hosty a experty nejen na „keš“.

Naučíme se základní pojmy, bez kterých by nás s větší pravděpodobností někdo obral, ukážeme si, jak si najít dream job i jak vybrat bankovní účet (tím myslíme, jaký si zvolit. Vybírat cizí účty se učit nebudeme! ;) Ale v jednom z dílů se naučíme, jak si svůj účet nenechat vybílit někým jiným).

Státní příspěvky a všechno to papírování zní strašidelně a ještě hůře to vypadá, ovšem naše Cash Crew si na to posvítí a jak říká naše moderátorka Diana: „Bude to v chillu.“

Další a další témata kolem „keše“, jeho vydělávání, spoření i utrácení pro vás máme připravena na každý čtvrtek. Takže co bude teď následovat? Správně! SUBSCRIBE!

 

 

Ke sledování Cash Crew není potřeba utrácet „keš“ za Netflix nebo HBO, a přesto dostanete „super seroš“ :) Jak už jsme si řekli, stačí stisknout jediné tlačítko Subscribe/ Odebírat na YouTube kanálu. S každým novým dílem tak dostanete oznámení, abyste nepřišli o žádný tip, „jak se hodit do plusu.“

Rozhodně doporučujeme sledovat i náš blog a oficiální stránku Cash Crew, protože kromě desetidílného seriálu se tak dozvíte i mnoho doplňujících tipů a rad ze světa financí.

Na závěr tedy stačí podívat se na trailer k našemu seriálu, hodit se do chillu a těšit se na nové epizody na našem YouTube kanálu.

Těšíte se? My se těšíme!

Cash Crew: parta, co tě hodí do plusu

Jak rozumně hospodařit s penězi a zvládnout všechny nástrahy dospělosti? Jak najít job, co mě uživí? Naše crew ti přelouská to, čemu se říká vznešeně „finanční gramotnost".