blogimg

Soutěž o vstup do aquaparku

Provident
11 04 2018 06:30

Hřejivé dny jsou zpět a s nimi i chuť užít si vodní sporty a zábavu. Připravili jsme si pro vás novou facebookovou soutěž o vstup do aquaparku pro celou rodinu. Vyhrává 5 z vás!

Výherce, který nejlépe trefí správnou odpověď na naši soutěžní otázku na Facebooku, vyhraje vstupné do aquaparku až na 1,5 hodiny pro 4 osoby ( 2 dospělí a 2 děti).

 

Ponořte se do pohody

Kousek za Opavou, v městečku Kravaře, si tamní aquapark tolik oblíbily naše tváře, které znáte z televizních reklam, že je tam pravděpodobně potkáte. Přivítají vás už u vchodu a pohlídají vám věci v šatně.

V aquaparku se můžete těšit na relaxační bazén, divokou řeku, whirpool i tobogán.

Vezměte rodinu a ponořte se pohody. Dáme vám vstupné pro 4 osoby na 1, 5 hodiny.

Kudy do Aquaparku Kravaře v Buly aréně vám ukáže tato mapka, která vás zavede přímo na adresu Kostelní 2075/25, Kravaře.

 

   

 

Jak soutěžit?

Co tedy stačí udělat pro získání rodinného vstupu do aquaparku? Napište nám na náš Facebook pod soutěžní příspěvek správnou odpověď na soutěžní otázku kolik zákazníků Providentu se zúčastnilo stále probíhající Jarní soutěže o 100x 10 000 Kč v době od jejího spuštění 14. 3. 2018 do včerejšího data 10. 4. 2018.

Více o Jarní soutěži pro zákazníky Providentu naleznete zde.

Hádat můžete až do nedělní půlnoci 22. 4. 2018. Výherce vyhlásíme na Facebooku a ihned poté zašleme slíbené vstupy do aquaparku.

Hodně štěstí!

Autor článku Jan Molina