blogimg

Vtipný výběr z bankomatu

Provident
06 07 2017 09:00

Výběr z bankomatu je prý snadná věc: stačí následovat instrukce na obrazovce. Ovšem i nahlédnout na obrazovku někdy může být výzvou.

Dostat se k vlastním penězům může být někdy pořádný oříšek. Zadat pin a následovat instrukce na obrazovce je rutinní záležitostí při každém výběru z bankomatu, co když ale na bankomat nedohlédnete nebo dokonce nedosáhnete? V některých zemích takový běžný výběr z bankomatu znamená zdolat překážky, které jsou ovšem pro kolemjdoucí jistě velkou zábavou. Ovšem když to zvládnou psi, my to zvládneme také, že? Jen možná budeme potřebovat pomocnou ruku nebo třeba loďku :)

Vtipné výběry z bankomatu

Například v Albánii je vhodné vybírat peníze z bankomatu se stoličkou, jinak byste mohli vybrat jinou sumu, než jste zprvu chtěli :) Pokud nejste moc vysocí, raději se tedy poohlédněte po jiném bankomatu, protože zde může být oříškem i jak vložit kartu do bankomatu.

Ať už ale vybíráte kdekoliv, vždy si zakryjte zadávání PINu druhou rukou, pokud ji tedy zrovna nepoužíváte ke šplhání k bankomatu :) Výběr v zahraničí evidentně patří k zážitkům z dovolené.

Z důvodů bezpečnosti si s sebou možná raději vezměte kamaráda. Bude se vám PIN i lépe zadávat. A pokud se chystáte vybrat větší hotovost, máte i bodyguarda.

Doprovod vám navíc může pomoci i zakrýt klávesnici s PINem. Opatrnosti není totiž nikde dost, ať vybíráte kdekoliv.

V jiných zemích máte bankomat na dosah ruky. Stačí jeden menší skok a nemít bolavá záda. Pozor na hlavu!

Ne všude ale potřebujete super schopnosti, abyste vybrali peníze z bankomatu. Někde to hravě zvládnou i psi.

Občas to sice vyžaduje vhodné vybavení, nakonec ale peníze vyberete.

A pokud se trochu obáváte, že vybrat peníze z bankomatu není vždy snadné nebo že vám nedá požadovanou maximální částku, možná pomůže se před každým výběrem pomodlit. Tedy pokud za vámi není moc velká fronta :)

Viděli jste někdy podobně zábavný bankomat nebo máte vtipnou historku, která doprovázela váš výběr z bankomatu? Pošlete nám fotografii či komentář na náš Facebook :)

Přečtěte si také například náš blog o nejvzácnějších českých mincích.

 

Zdroje obrázků: www.gadgetcage.com, www.bajiroo.com, www.g.cz, www.prochlapy.cz, www.9gag.com, www.funnyism.com