blogimg

Online půjčka Creditea je konečně tady! Co přináší?

Provident
17 06 2020 09:00

Už z názvu je jasné, že online půjčku zařídíte v klidu domova a nemusíte běhat na pobočku. Jednoduše na pár kliknutí vyplníte žádost, odešlete ji a po prověření údajů a schválení úvěru máte peníze do 15 minut k dispozici. Ovšem nejde o obyčejnou půjčku! Spíš úvěrový limit, který můžete čerpat přesně tak, jak se vám to bude hodit. Říkáte si: pěkně vysvětleno, ale co to ve skutečnosti znamená?

Při klasické půjčce si půjčíte například 50 tisíc, domluvíte dobu splácení, výšku splátky a hotovo. Další dva nebo tři roky máte daný program. Jenže život není takhle jednoduchý. Dneska potřebujete 30 tisíc na opravu auta, ale co když vám za měsíc vypoví službu pračka? Tak si raději sjednáte úvěrový limit rovnou na 50 tisíc, využijete jen to nejnutnější a zbytek si necháte na případné další nečekané výdaje.

Pomyslný finanční polštář Creditea však můžete využívat opakovaně! Sjednáte si úvěrový rámec na 40 tisíc a celý ho okamžitě vyčerpáte. Po roce splácení už máte z celkové částky něco splaceno, proto ho můžete zase dočerpat do plné částky, tedy do 40 tisíc korun. Ano, Creditea vás podrží.
Chci půjčku Creditea

Výhoda online půjčky: až 130 tisíc flexibilně, jak se vám to hodí

Když potřebujete peníze, sjednáte si online půjčku Creditea v libovolné výši (do celkové hodnoty 130 tisíc korun), platíte stanovené splátky a jakmile třeba dostanete prémie nebo třináctý plat, můžete „něco přihodit“, tedy vložit jakoukoli sumu jednorázově nebo dokonce vše najednou splatit. Vždy však platí: splácíte jen to, co právě dlužíte.

Čtyři roky zkušeností ze Španělska se počítají

V Česku je online půjčka Creditea horkou novinkou, ale třeba takoví Španělé by mohli vyprávět! Díky mezinárodní působnosti skupiny International Personal Finance (IPF), pod kterou Provident Financial a značka Creditea patří, vám můžeme zprostředkovat cenné zkušenosti. Ve zmíněném Španělsku výhody této půjčky už 4 roky oceňují stovky tisíc, především mladých, klientů.

Recenze klientů napoví nejvíce

Miguel (33 let) ze Zaragozy: „Půjčku Creditea využívám už několik let a musím říct, že mi párkrát fakt dost pomohla. Mám staré auto, říkal jsem si, kdoví kolik by mě mohly stát případné opravy, tak jsem si raději nechal schválit o něco vyšší limit čerpání, teda maximální částku, kterou mohu vyčerpat. A vidíte, hned za půl roku jsem to využil. Přestěhoval jsem se s přítelkyní do nového pronájmu a byla tam nefunkční lednička. Neváhal jsem a dočerpal zbývající peníze z chytré rezervy."

Co mě to bude stát? Kromě úroku nulové poplatky!

Všechny půjčky jsou nějak úročené, ale v případě Creditea platí jedno zlaté pravidlo: platím úroky jen z částky, kterou právě dlužím, ne z maxima, které mohu kdykoli vyčerpat. Úroková sazba začíná na 3 % měsíčně. Kolik bude přesně dělat ve vašem případě, se samozřejmě dozvíte předtím, než začnete čerpat chytrou finanční rezervu.

Další poplatky? Žádné nejsou! Otevření a založení účtu je zdarma, stejně tak i čerpání libovolné částky až do maxima. Neplatíte ani za případnou změnu data splatnosti vaší pravidelné měsíční splátky.

TIP: Creditea vás na každou blížící se splátku upozorní SMS, abyste na ni nezapomněli. Budeme tak na termín úhrady myslet za vás.

Samozřejmostí je také možnost kdykoli si zkontrolovat veškeré údaje o půjčce, o tom, jakou částku ještě dlužíte, kdy je datum další splátky nebo jaký je váš dostupný limit.

Jednou sjednáte, kdykoli navýšíte nebo doplatíte

Ještě jednou si to podstatné shrneme:

  • Můžete si půjčit na cokoliv až 130 000 Kč.
  • Doba trvání úvěru je 1 den až 36 měsíců.
  • Splácíte, jen pokud právě čerpáte.
  • Načerpání i splácení úvěru probíhá přes bankovní účet (hotovost si můžete půjčit prostřednictvím Půjčky Provident).
  • Úrok je po celou dobu trvání půjčky fixní.
  • Kdykoli můžete zdarma doplatit libovolnou částku.
  • Žádné poplatky za vedení účtu, za zpracování úvěru a podobně.
  • Bleskové sjednání – do 15 minut můžete mít peníze na účtu.

Chci zjistit více o online půjčce Creditea