blogimg

Jedna splátka navíc? Přesně to přináší nová Půjčka 10+1

Provident
07 09 2020 09:00

„Než si vezmu půjčku, chci přesně vědět, kolik mě bude stát.“ – podobná myšlenka se honí hlavou většině žadatelů o půjčku. Proto jsme přišli s Půjčkou 10+1, která vám vše řekne narovinu. Kromě toho, co si půjčíte, zaplatíte jen jednu splátku navíc. Jasno tak máte od prvního kliknutí.

Nečekaný výdaj nebo jedinečná příležitost? S Půjčkou 10+1 to zvládnete

Potřebujete pořídit kočárek nebo postýlku pro nový přírůstek do rodiny, naskytla se vám jedinečná možnost odkoupení vašeho vysněného počítače nebo nutně potřebujete novou ledničku? Ať už jsou vaše důvody jakékoli, s novou Půjčkou 10+1 od Providentu si můžete půjčit až 30 000 Kč, kdykoli je budete potřebovat. Do sedmi dnů na účet nebo okamžitě na ruku. Rychle, jasně a jednoduše.

S novou Půjčkou 10+1 si vše přehledně rozdělíte do 11 měsíčních splátek. 10 splátek pokryje částku, kterou jste si půjčili, a jedna splátka navíc představuje 10% úrok za sjednání půjčky. A to je všechno! Pokud si půjčíte například 20 000 Kč, bude vás půjčka měsíčně stát 2 000 Kč. Konkrétní výši své půjčky a splátek si můžete spočítat na naší kalkulačce.

Výši úroku i RPSN si zkontrolujete okamžitě

Čechy před sjednáním půjčky nejvíce zajímá cena, kterou za ní zaplatí. Výši úroku sleduje 54 % Čechů, v hledáčku žadatelů se vysoko umístila i RPSN. Roční procentní sazbu nákladů – tedy procenta z dlužné částky, které budete muset zaplatit za jeden rok, sleduje 51 % žadatelů o půjčku. S Půjčkou 10+1 máte na začátku vše černé na bílém , včetně RPSN ve výši 21,31 %, takže už vás cestou nic nepřekvapí. A pokud se budete chtít na cokoli doptat, vždy se můžete obrátit na svého osobního finančního asistenta nebo na bezplatnou linku 800 153 153.

Za předčasné splacení půjčky nebo odložení splátky nic neplatíte

Životní situace si zkrátka nenaplánujete. Proto si půjčku můžete přizpůsobit tak, jak se vám to zrovna bude hodit. Dostali jste v práci bonus nebo jste ušetřili víc, než jste očekávali? Půjčku 10+1 můžete kdykoli předčasně splatit, aniž byste zaplatili byť jen korunu navíc! V opačném případě můžete jedenkrát za dobu trvání půjčky využít tak zvané splátkové prázdniny, se kterými si splátku jednoduše odložíte. Bezplatně a bez záznamu do bankovních registrů.

Ještě větší pohoda s BALÍČKEM PLUS. Co v něm najdete?

K Půjčce 10+1 si můžete přikoupit balíček Plus, který vám poskytne veškerou flexibilitu, kterou při splácení můžete potřebovat.

  • Služba finančního asistenta - váš osobní finanční asistent s vámi probere veškeré záležitosti půjčky v pohodlí Vašeho domova, kde po podpisu smlouvy peníze ihned také obdržíte. Pro příjem peněz není potřeba vlastní bankovní účet.
  • Možnost výplaty půjčky v hotovosti – svou půjčku si můžete vybrat kdykoli – ráno, večer nebo třeba o víkendu, a to ihned po podpisu smlouvy.
  • Ochrana před poplatky z prodlení – za zpoždění nebo výpadky ve splácení vám nebudou účtovány žádné další poplatky nebo sankce a to až do prodlení ve výši 3 měsíčních splátek.
  • Dluh se nepřenáší – v případě, že dojde k úmrtí zákazníka, smlouva zaniká a dluh se nepřenáší na jiné osoby v rámci dědického řízení.

Opravdovou jistotu budete mít s pojištěním KOMPLEX. Štěstí přeje připraveným a s pojištěním KOMPLEX zvládnete i situaci, která by mohla ovlivnit vaši schopnost splácet. Pojištění KOMPLEX vám bude krýt záda v případě výpadku příjmů v důsledku nemoci, úrazu nebo hospitalizace. K Půjčce 10+1 si ho můžete sjednat za 129 Kč měsíčně.

Co budete potřebovat ke sjednání Půjčky 10+1?

Sjednání Půjčky 10+1 není žádná věda ani cesta formulářovým labyrintem. Půjčku si můžete sjednat buď přes online formulář, nebo prostě zavolejte na naši bezplatnou infolinku 800 153 153. Na schůzce se svým osobním finančním asistentem pak všechno společně proberete a peníze si můžete převzít ihned po podpisu smlouvy.

Potřebovat budete občanský průkaz, abychom si mohli ověřit, že vám už bylo 18 a že jste občanem ČR. Od cizinců budeme potřebovat ještě doklad o povolení k pobytu. Abychom měli jistotu, že vám půjčka nepřinese více starostí než užitku, požádáme vás o potvrzení o vašich příjmech za poslední 2 měsíce, ať už to bude výpis z účtu, daňové přiznání nebo potvrzení od zaměstnavatele. V případě hotovostní půjčky s balíčkem Plus také doklad potvrzující adresu Vašeho bydliště (SIPO, nájemní smlouva apod.). Pak už nám stačí jen číslo účtu, na který budete chtít půjčku vyplatit, nebo si ji rovnou můžete odnést v hotovosti. A je hotovo!